zaterdag 31 december 2011

Een nieuwjaarswens voor 2012.

Met dit berichtje willen wij iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar wensen.

En ook iedereen bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar.

Voor ons als stichting is het afgelopen jaar een prima jaar geweest. Boven verwachting! Wij hebben namelijk meer dan 200 kinderen een klein beetje blij kunnen maken met een quilt.

Dit is alleen maar mogelijk geweest door de inzet van zoveel vrijwilligers en de gulle giften van donateurs. Wij hopen in 2012 weer te kunnen rekenen op jullie steun. Wij zien 2012 vol vertrouwen tegemoet.


Wees voorzichtig met vuurwerk!

maandag 19 december 2011

Posters!

Zo ongeveer een half jaar geleden hebben we nieuwe folders (op A5-formaat) laten maken. Inmiddels versturen we regelmatig nieuwe folders naar bijvoorbeeld ziekenhuizen of medisch kinderdagverblijven. Maar ook worden ze aangevraagd door verenigingen die ze onder hun leden verspreiden. Een aantal quiltwinkels zijn ook al in het bezit van de nieuwe folders.
onze sponsor 

Om onszelf nog beter te kunnen promoten, beschikken we sinds kort ook over posters. Deze poster zijn op A4-formaat. Onze sponsor "Café - Cafetaria De Falieberg" te Zuidwolde (Dr), heeft dit mogelijk gemaakt. Waarvoor onze hartelijke dank!



de poster

Opsturen is geen goedkope kwestie, maar heeft u plaats om zo ongeveer 10 posters op te hangen, dan sturen wij ze u graag toe. Een mailtje naar: info@jopies-dromenquilt.nl en wij zorgen dat u de folders krijgt.



folder en poster